Green Last Mile Report

Suntem entuziasmați să anunțăm că astăzi a fost publicat raportul Green Last Mile 2022. Rezultat al unui proces intensive de analiză și colectare de date derulat de Last Mile Experts și susținut de Sameday România, InPost (Plonia) și Nissan, materialul aduce laolaltă procesele și dezvoltările pe care companii din UE le fac pentru a reduce emisiile de gaze nocive din atmosferă.

Așa cum știi, noi, la Sameday tratăm cu responsabilitate impactul pe care îl avem asupra mediului. De aceea susținem și dezvoltăm soluțiile de livrare, cu impact 0 sau redus asupra mediului.

Cum vei descoperi din paginile studiului, una dintre principalele inovații care ne-au ajutat să reducem semnificativ amprenta de CO2, este locker-ul easybox. Soluția de livrare OOH (Out of home) pe care an lansat-o în 2018 a constituit alegerea câștigătoare nu numai pentru experiența clienților noștri, ci și pentru diminuarea emisiilor de carbon și ameliorarea traficului pe care activitatea de curierat îl generează în orașe.

Dă click pe link-ul de mai jos și poți să citești sau să descarci raportul integral, care include rezultatele și inițiativele noastre, dar și ale companiilor similare din afară României:

Acceseaza link-ul aici!