Urmărește Sameday pe rețelele sociale

16 March 2023

Retur la orice easybox – serviciul Sameday, disponibil pentru iubitorii de e-shopping

18 January 2023

Sameday Group a încheiat 2022 cu o creștere de 28% a cifrei de afaceri

17 November 2022

60% dintre românii care au făcut cumpărături de Black Friday au optat pentru livrarea comenzilor în easybox

În primele zile ale campaniei de Black Friday, Sameday a livrat peste 1 milion de comenzi în easybox, metoda de livrare out of home preferată de români, cu o creștere a volumelor cu 85% față de anul trecut.

9 November 2022

În pregătirea Black Friday, Sameday lansează Interactive Delivery Management, aplicația care ajută la trasabilitatea livrărilor

13 October 2022

Sameday anunță extinderea rețelei easybox în Bulgaria și depășirea pragului de 4000 de lockere easybox în regiune

7 July 2022

Sameday susţine echipele naționale de fotbal ale României printr-un parteneriat cu Federaţia Română de Fotbal

Federaţia Română de Fotbal și Sameday anunţă încheierea unui parteneriat prin care compania de curierat oferă sprijinul logistic necesar desfăşurării activităţii acesteia.

6 April 2022

Green Last Mile Report

Indiferent dacă sunteți comerciant sau consumator, suntem siguri că sunteți curios să aflați cum se dezvoltă companiile pentru a adopta un serviciu mai durabil și care sunt beneficiile sprijinirii metodelor relativ noi de livrare OOH (out of home).

29 November 2021

Sameday a livrat peste 3 milioane de colete în primele zile ale campaniei de Black Friday 2021

Sameday, unul dintre liderii pieței locale de curierat, a livrat peste 3 milioane de colete în primele zile ale campaniei de Black Friday. Volumul de colete predate clienților magazinelor online în intervalul 12-19 noiembrie este cu peste 50% mai mare față de cel înregistrat anul trecut.

28 October 2021

Ne-am propus sa atingem 0 emisii de carbon în last mile și sa extindem la nivel național rețeaua de easybox-uri independente energetic

Noi, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața locală de curierat, ne îndreaptăm spre o livrare din ce în ce mai sustenabilă și ne propunem atingerea pragului 0 al emisiilor de carbon pentru livrările la lockerele easybox. Rețeaua de easyboxuri autonome energetic a ajuns la 10 unități după ce am investit în extinderea la nivel național.

21 September 2021

Vânt în pânze pe #theopenway

Sailing-ul aduce, pentru cei mai mulți dintre noi, gânduri de vară și nostalgia vacanței. Există, însă, acea categorie a împatimiților care identifică esența acestui sport și îl practică plini de entuziasm atât în timpul liber, cât și în competiții.